Ню Йорк Сити – Чикаго Файър bet365

Двубоят между Ню Йорк Сити – Чикаго Файър ще се проведе на 27 септември (четвъртък) от 02:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Ню Йорк загубиха от своите съперници в града Ню Йорк РБ и лидерите на Източната конференция Атланта Юнайтед в битката за автоматична промоция до финалната серия.

Коефициентът за победа нa Ню Йорк Сити е 1.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Коефициентът за победа на Чикаго Файър е 9.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ню Йорк Сити – Чикаго Файър: Двубой статистика

Ню Йорк Сити ФК не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Като домакин, Ню Йорк Сити ФК не е губил от Чикаго в последните 4 срещи помежду им.
Статистиката на Ню Йорк Сити ФК като домакин този сезон: 10-4-1.

Ню Йорк Сити – Чикаго Файър: Прогноза

Интересното е, че посетителите ще влязат в играта в много по-високи обороти. Те се представят превъзходно, с разрушителна 4-0 победа над Орландо Сити тук. Те завършиха с равенство 2-2 в събота вечерта в Ню Ингланд.

Да, на домакините им е наложително да победят срещу опозицията, която се бори през целия сезон. И все пак, ние просто не можем да намерим стойността в подкрепа на домакинската победа с коефициент от 1,30, знаейки, че гълъбите са без победа в шест последователни мача.

Подкрепата на четири или повече гола е много по-добра опция. Можете също така да заложите и за BTTS, като знаете, че гостите са отбелязали шест гола в последните две срещи.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Новини и топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG