Ню Орлиънс Пеликанс – Бостън Селтикс bet365

Двубоят между Ню Орлиънс Пеликанс – Бостън Селтикс ще се проведе на 26 ноември (понеделник) от 01:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. „Пеликаните“ спечелиха и двата си мача с „келтите“ през миналата кампания.

Залози за нова победа на Пеликанс се приемат при коефициент от 1.76. Шансовете за успех на Селтикс са оценени на 2.10. Спред коефициентът (+1.0) за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Ню Орлиънс е на второ място в Югозападната дивизия с 10-10 победи, в това число 8-1 успеха в „Smoothie King Center“. Възпитаниците на Алвин Джентри се намират в серия от три поредни поражения, инкасирани извън дома, последното от които бе от Вашингтон Уизърдс със 114-124 точки в събота.

Звездата Антъни Дейвис, който блесна с 39.5 точки и 13.5 борби средно в двата мача със Селтикс през миналия сезон, не игра срещу Уизърдс заради травма в хълбока и остава под въпрос за предстоящата среща. В отсъствието на Дейвис, Джулиъс Рандъл се отчете с 29 точки и 15 борби.

Бостън заема трета позиция в Атлантическата дивизия с 10-10 победи, включително 5-7 успеха като гост. Тимът на Брад Стивънс отстъпи на Далас Маверикс със 104-113 в събота и допусна четвърта загуба за последните си пет срещи.

Кайри Ървайн вкара 19 точки в събота, но пропусна всичките си пет изстрела от зоната за три точки. Джейлен Браун напусна преждевременно мача с Маверикс след падане и може да не играе срещу Пеликанс.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG