Няма да има реванш

Остават броени дни до началото на Олимпиадата в Рио де Жанейро. След множеството откази заради притесненията от вируса Зика, не липсват и оттегляния заради контузии. В тенис надпреварата големият отсъстващ на този етап със сигурност ще бъде Роджър Федерер. 34-годишният швейцарец обяви преди три дни, че няма да играе до края на сезона, тъй като все още има здравословни проблеми.

Новината за отсъствието на Маестрото от Базел доведе до рекации от страна на други тенисисти. Сред тях бе измъчваният през последните години от различни травми Хуан Мартин дел Потро.

„Новината не е добра за никого. Искаше ми се да вземе реванш от Федерер на тази Олимпиада, заяви аржентинецът, който загуби срещу Роджър на 1/2-финалите на Игрите в Лондон през 2012 година. Рекордьорът по титли от Големия шлем надви Дел Потро с 3:6, 7:6, 19:17 и се класира за финала, но го загуби от Анди Мъри.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.