Обамеянг: В момента никой не може да ни спре

Голмайсторът на Борусия е нахъсан да постигне големи неща през този сезон. Габонският нападател Пиер-Емерик Обамеянг смята, че никой не може да се опре на неговия Борусия Дортмунд в момента с оглед на страхотната форма, в която се намира отбра. Той се надява „жълто-черните“ да играят на високо ниво през целия настоящ сезон.

Междувременно, залози за победа на Борусия над Фрайбург в Бундеслигата в петък се приемат при коефициент от 1.16. Шансовете на дортмундци да спечелят титлата в шампионата на Германия са оценени на 8.00, а тези на Обамеянг да стане голмайстор на първенството- на 4.50.

Пиер-Емерик Обамеян блесна с две точни попадения при успеха на Борусия над Волсфбург с 5:1 като гост във вторник вечер. „Жълто-черните“ не спират да бележат напоследък, след като са вкарали цели 17 гола в последните си три мача.

„Естествено, радвам се много от головете ми. Отново показахме класна игра и можем да бъдем напълно доволни. В настоящия момент никой не е способен да спре Борусия, но ние не трябва да се задоволяваме с постигнатото дотук“, каза Обамеянг.

Нападателят потвърди също така, че ПСЖ е отправил оферта за него през лятото, но не към баща му, който е негов личен агент, а директно към Борусия. Той разкри, че ръководството на Дортмунд е отхвърлило предложението, предполагайки, че причината е била, че парижани са давали прекалено малко пари.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.