Одензе – Сондериске неделя 22 Юли

Двубоят между Одензе – Сондериске ще се проведе на 22 юли (неделя) от 15:00 часа в среща от Супер Лигата на Дания. OB стартира новия сезон по разочароващ начин, падайки с 3: 2 в лигата от новодошлите Vendsyssel.

Коефициентът за победа на Одензе е 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Коефициентът за победа на Сондериске е 3.60. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Одензе – Сондериске:  Двубой статистика

OB води статистиката с една победа преди 40-та забележителна среща със SonderjyskE.

Посетителите обаче напълно доминираха в този мач в най-новата история.

Sonderjyskе спечели до 8 и изравни 3 от последните 11 срещи с OB.

Гостите вкараха два или повече гола във всеки от последните четири мача срещу Одензе.

Одензе – Сондериске: Прогноза

OB играе атакуващ футбол в предсезонния етап и не беше изненада, че първата им игра на новата кампания донесе голове. Мишелсен очевидно има огромни проблеми с отбранителната линия на неговата страна и вярваме, че Сондериске има какво да направи, за да се възползва от дупките. Знаейки, че посетителите са били доминиращата сила в последната H2H история (8 победи и 3 равенства), трябва просто да видим огромна стойност в подкрепата им да спечелят с коефициент 3.60.

SonderjyskE да вкара дви или повече гола в мача е друг залог, който си заслужава подкрепата.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Супер Лига на Дания от всички краища на света с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Carlsberg, Froes, Davidsen.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG