Од БК – Сандефиорд bet365

Двубоят между Од БК – Сандефиорд ще се проведе на 16 май (сряда) от 19:00 часа в среща от Елитсериен на Норвегия. Odd завършиха три поредни победи в уикенда, като паднаха на 31-та позиция на четвърто място в Райнхайм, тъй като те ще имат хубава възможност да се възстановят незабавно, тъй като те ще бъдат домакини на Sandefjord само три дни по-късно.

Коефициентът за победа на Од БК е 1.44. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33Залози за това Сандефиорд да победят се приемат със ставка 7.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Од БК – Сандефиорд:  Двубой статистика

Статистиката изцяло е в полза на Odd, който има 16 победи, 4 равенства и загуби едва 1 от 21 срещи със Sandefjord.

Од са били супер доминиращи в мачовете в Скагерак ​​Арена, където са спечелили 12 и са изравнили 2 от 14 срещи със Sandefjord.

Sandefjord не успя да намери мрежата в нито една от последните три срещи с Odd.

Од БК – Сандефиорд: Прогноза

Даг-Ейлев Фегермо има основание да бъде развълнуван от формата на отбора си вкъщи. Където Одд спечели три поредни отбори, след като вкара шампионските защитници Розенборг на 1:1 в първия домакински сезон. Освен това Odd вкара впечатляващ тройка в последните си две домакински победи над Sarpsborg 08 и Start и трябва да ги видим като огромни фаворити, за да запазим такава форма в сравнение с извънредния Sandefjord тук.

Домакинската победа е банкер на 1.44, докато алтернативно ще подкрепим домакините да пазят мрежата си чиста, знаейки, че гостите не са дали резултат в нито един от последните четири мача във всички състезания.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Елитсериен на Норвегия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: SpareBank, telenor, Scandic.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG