Оклахома Сити Тандър – Ню Орлиънс Пеликанс 06 Ноември

Двубоят между Оклахома Сити Тандър – Ню Орлиънс Пеликанс ще се проведе на 06 ноември (вторник) от 03:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. „Пеликаните“ спечелиха два от общо трите си мача с „гръмотевиците“ през миналата кампания.

Залози за победа на Тандър се приемат при коефициент от 1.54. Шансовете за успех на Пеликанс са оценени на 2.65. Спред коефициентът (+4.0) за състава на гостите е 1.86.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Оклахома започна сезона с четири безответни поражения, но успя да намери формата си и в момента се намира в серия от четири последователни победи. Последната от тях дойде в двубоя срещу Вашингтон Уизърдс миналия петък с резултат 134-111 точки.

Общо петима играчи на Тандър вкараха 15 или повече точки срещу Уизърдс, като най-резултатен бе Ръсел Уестбрук с 23, към които добави и 12 асистенции. Уестбрук се представя отлично и в защита напоследък, след като регистрира най-малко три откраднати топки в три от последните четири мача.

Пеликанс стартира обещаващо новата кампания, печелейки първите си четири срещи. След това обаче момчетата на Алвин Джентри наредиха пет поредни загуби, най-скорошната от които бе инкасирана в събота срещу Сан Антонио Спърс с 95-109.

Антъни Дейвис игра само в два от последните пет мача заради травма в лакътя, но се очаква да е на линия за предстоящия двубой. Елфрид Пейтън се възстановява от контузия в глезена и почти сигурно е аут.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG