Олимпиакос – Истанбул Басаксехир 13 Август

Двубоят между Олимпиакос – Истанбул Басаксехир ще се проведе на 13 Август (вторник) от 21:30 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Вторник вечер приветства Истанбул Басакшехир с огромна планина за изкачване в Европа. Те изостават с 1:0 след загуба в първия мач у дома.

Коефициентът за победа на Олимпиакос е 1.75Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Истанбул Басаксехир е 4.75Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Олимпиакос – Истанбул Басаксехир: Двубой Статистика

Истанбул Басакшехир ФК не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Олимпиакос нямат загуба в последните си 18 мача.
Резултат от първият мач: Истанбул Басакшехир ФК – Олимпиакос 0-1.

Олимпиакос – Истанбул Басаксехир: Прогноза

Посетителите не успяха да отбележат в последните си три мача в Европа, докато се изправят срещу Олимпиакос. Basaksehir имаха лошо лято, тъй като не успяха да спечелят в пет мача, включително домакинското си поражение от гръцката страна миналата седмица. Малко вероятно е да се подобрят в това отношение срещу Олимпиакос, които са непобедени в последните си осем у дома. Ние подкрепяме победата за Олимпиакос.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com