Олимпиакос постигна решаваща домакинска победа с 3:1 над Милан

Олимпиакос постигна решаваща домакинска победа с 3:1 над Милан в директен сблъсък от група F за място в елиминационната фаза на Лига Европа. Сисе откри в 60-ата минута, Сапата си отбеляза автогол в 69-ата, но две минути по-късно точно той вкара за своя отбор. Фортунис се разписа от дузпа в 81-ата и оформи крайния резултат.
Олимпиакос излезе в схема 4-2-3-1. Жозе Са беше на вратата, а четиримата пред него

бяха Омар Елабделауи, Папе Абу Сисе, Ягош Вукович и Леонардо Кутрис. Опорни халфове бяха Мохамед Камара и Гилерме, а изнесени пред тях бяха Джанис Фетфацидис, капитанът Костас Фортунис и Даниел Поденсе. Атаката водеше Мигел Анхел Гереро.
Наставникът на Милан Дженаро Гатузо беше подредил тима в схема 4-4-2. Пепе Рейна беше вратарят, а защитници бяха Давиде Калабрия, капитанът Игнацио Абате, Кристиан Сапата и Рикардо Родригес. Опорни халфове бяха Франк Кесие и Тиемуе Бакайоко, а по двете крила бяха Саму Кастийехо и Хакан Чалханоолу. Гонсало Игуаин и Патрик Кутроне оформиха нападателното дуо.
Първата по-сериозна опасност дойде в 18-ата минута, когато Са излезе и спаси удар на Игуаин. Минута по-късно вратарят изби и изстрел с глава на Бакайоко. Малко след това и Кутроне стреля, но в ръцете на стража. В 26-ата минута след изпълнение на корнер Рейна не се намеси добре и топката попадна в Гилерме, но ударът му срещна тялото на противников защитник. В 42-ата Кесие стреля от малък ъгъл, но Са показа стабилност и отрази удара.
В 47-ата минута Фетфацидис опита удар от границата на наказателното поле, който мина встрани от вратата. Шут на Кесие в 51-ата също излезе в аут. Нов изстрел на Фетфацидис в 53-ата попадна в обятията на Рейна. В 57-ата минута Абделауи се отскубна от Родригес, но Рейна спаси последвалия удар. В 60-ата след заучено изпълнение на корнер Сисе с глава откри резултата в полза на домакините.
Още в следващата минута Милан отговори с удар на Кутроне покрай вратата. в 64-ата Рейна изби изстрел на Гереро. Топката веднага попадна във Фортунис, но шутът му срещна тялото на противников играч. Секунди по-късно удар на Игуаин прелетя встрани от вратата. В 70-ата минута Гилерме отправи удар, Сапата се опита да го блокира, но по този начин прати топката в собствената си мрежа.
Само минута след това защитникът се реваншира с попадение и в противниковата мрежа, дошло след изпълнение на корнер.
В 75-ата Рейна изби удар на Гереро в близост до вратата. В 81-ата минута съдията свири спорна дузпа в полза на домакините за фаул на Абате срещу резервата Василис Торосидис при корнер. Фортунис се зае с изпълнението й и я превърна в гол. До края на мача „росонерите“ се втурнаха в търсене на второ попадение, но така и не стигнаха до такова.
Така Олимпиакос ще играе в Европа и на пролет, след като завърши на второ място в групата с 10 точки, колкото има и Милан, който обаче е с по-лоша голова разлика.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.