Олимпик Марсилия bet365

Двубоят между Олимпик Марсилия – ПСЖ ще се проведе на 22 октомври (неделя) от 22:00 часа в среща от Лига 1 на Франция.  Очаква ни истински спектакъл между добрите отбори в лигата.

Коефициентът за победа на Олимпик Марсилия  е 7.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50Залози за това  ПСЖ да победят се приемат със ставка 1.36.

Олимпик Марсилия – ПСЖ: Двубой Статистика

Феновете на домакините със сигурност си спомнят болезненото поражение 1-5, което Марсилия претърпя от ПСЖ в последния мач между отборите в края на февруари тази година на Stade Velodrome.

Парижанци са спечелили 11 и имат едно равенство от предишните 12 срещи с Марсилия.

Олимпик Марсилия – ПСЖ: Прогноза

С цялото си уважение към Руди Гарсия и хората му, ние сме доста уплашени за съдбата им в сблъсъка със звездата на френската Лига 1 Пари Сен Жермен.

Посетителите ще експлоатират дупките в отбранителната линия на Марсилия до макс и ние подкрепяме ПСЖ да спечели с два или повече гола .

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365bg
Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.
Автор: Бет – БГ / Bet – BG