Орландо Меджик – Юта Джаз 16 Декември bet365

Двубоят между Орландо Меджик – Юта Джаз ще се проведе на 16 декември (неделя) от 00:05 часа в полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. Тимът от Солт Лейк Сити спечели последните си четири двубоя със съперника си от Флорида с разлика от 18.5 точки средно на мач.

Залози за победа на Меджик се приемат при коефициент от 3.00. Шансовете за успех на Джаз са оценени на 1.41. Спред коефициентът (-5.0) за отбора на гостите е 1.86.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Орландо е на второ място в Югоизточната дивизия с актив от 13-15 победи. Стив Клифърд и компания избегнаха четвърта поредна загуба след 97-91 точки над Чикаго Булс в четвъртък.

Никола Вучевич отбеляза 10 от общо 26-те точки в последната четвърт на двубоя с Булс и има 20.8 точки и 11.5 борби средно на мач през сезона. Арън Гордън обаче е с едва шест успешни изстрела от 26 опита в последните две срещи.

Юта заема четвърта позиция в Северозападната дивизия с 14-15 победи. Възпитаниците на Куин Снайдер се оттърсиха от две последователни поражения съответно от Сан Антонио Спърс и Оклахома Сити Тандър с хубава игра и убедителен успех над Маями Хийт със 111-84 в сряда.

Донован Мичъл беше най-резултатен в сблъсъка с Хийт, записвайки 21 точки. Дерик Фейвърс пък може да се похвали с 50 или повече процента успеваемост в стрелбата в последните 12 мача.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG