Осасуна – Атлетик Билбао 01 април

Двубоят от Примера Дивисион на Испания между Осасуна (като домакини) и Атлетик Билбао ще се проведе на 01 априк (събота) от 17:15ч българско време.

Междувременно, залози за победа на Осасуна в събота се приемат при коефициент от 5.5. Равенството се оценява с коефициент от 3.75. Шансовете на Атлетик Билбао да спечелят трофей през настоящата кампания са оценени на 1.61.

Осасуна имат само 11 точки през този сезон след като спечелиха само веднъж в общо 8 изиграни мача. Те имат 15 точки разлика с Леганес, които са 17-ти в класирането и със сигурност ще трябва да започнат да печелят, ако искат да избегнат отпадане от този сезон.

В същото време, Атлетик Клуб ще има за цел да преодолее собственото си поражение от лидерите Реал Мадрид преди почивката. Победата в тази игра ще даде тласък на техния морал, тъй като те са загубили само от Мадрид и Севиля в последните 5 мача.

Осасуна срещу Атлетик Билбао: Двубой Статистика

Осасуна спечелиха 10 от 35-те игри на срещите срещу Атлетик Клуб, те имат равенства в 10 мача и са загубили 15 мача от Атлетик Клуб.

Победите на Осасуна в последните си мачове са били в рамките на 2 Клубни приятелски мача през 2014 г. и 2015 г. Те не са спечелили конкурентна игра срещу Билбао от 2012 година. Билбао спечели 4 от последните си 5 официални мача срещу Осасуна и загуби веднъж.

Осасуна срещу Атлетик Билбао: Прогнози

Осасуна ще бъдат по-настървени в тази игра, тъй като това е битката на изпадащите. На тях все още им предстои да регистрират победа през календарната 2017 година и напрежението е голямо поради позицията им в дъното на таблицата на лигата.

Билбао имат надмощие в тази игра, след като спечелиха в три от последните си 5 мача. Те загубиха два пъти по време на периода, което е срещу елитни страни като Реал Мадрид и Севиля.

Затова се очаква нищо друго освен победа за домакините от тази среща, които да отбележат най-малко две цели.

 Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save