Осасуна – Химнастик четвъртък, 18 Януари

Двубоят между Осасуна – Химнастик ще се проведе на 18 януари (четвъртък) от 20:00 часа в сблъсък от Сегунда Дивисион на Испания. Осасуна дойде на ръба на зоната на плейофите, след като спечели три победи и ще има добра възможност за продължаване на подобно заклинание в четвъртък вечер, когато те са домакини на Химнастик в El Sadar.

Коефициентът за победа на Осасуна 1.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Залози за това Химнастик да победят се приемат със ставка 6.50.

Осасуна – Химастик: Двубой Статистика

Статистиката изцяло благоприятства Осасуна, които имат четири победи, равенство и са загуба от шестте мача с Марионите.

Домакините вкараха по три гола във всяка от победите над Химнастик в последните два сблъсъка.

Четири от последните пет срещи от статистиката видяха и двата отбора на целта.

 

Осасуна – Химастик: Прогноза

Четири от последните пет мача, Осасуна играе на BTTS, което прави Осасуна да спечели и BTTS за залог.

Домакините не трябва да имат проблеми, поддържайки горещата форма и да отбележат най-малко два гола в една от най-слабите защитни линии в състезанието.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG