Петима футболисти на Стоук Сити ще представят националните си отбори

Осем играчи на отбора от Висшата Лига на Англия Стоук Сити се готвят да представят своите национални отбори по време на последната международна почивка на календарната година.

Джердан Шакири  ще играе за Швейцария, която се готви за плейофите си в Световното първенство срещу Северна Ирландия,които юе определт кой ще се класира за Световното в Русия.

Разликата в головете намали шансовете на Швейцария за автоматична квалификация миналия месец, макар че завърши по точки наравно с победителите в групата Португалия.

Шакири вероятно ще бъде ключова фигура в двукраката развръзка, тъй като швейцарците се стремят да заемат място във финалите на състезанието за четвърти пореден път.

Те са изправени пред Северна Ирландия, която иска да се класира за Световната купа за пръв път в след повече от 30 години, в Уиндзор Парк в четвъртък, преди да бъдат домакин във втория крак в неделя 12 ноември.

Междувременно Джак Бътланд ще бъде за седми път капитан на Англия, когато трите лъва ще играят с Германия и Бразилия на Уембли.

Гарет Саутгейт ще използва и двата приятелски мача, за да изпробва своята страна срещу по-силна опозиция, след като се класира начело на своята квалификационна група за Световната купа.

Бътланд вероятно ще участва в поне една от игрите, като сегашните световни шампиони пристигат в столицата в петък преди Бразилия да завърши тазгодишния график във вторник вечерта.

Отборът на Рамадан Египет вече очаква вече третото си появяване на финалите на Световното първенство, след като осигури своето участие преди последната си квалификационна игра.

Египет ще отпътува за Гана за последната си игра, където Рамадан – който игра в последните два мача във Висшата лига за „Грънчарите“ – ще запише 20-тото си участие за националния си отбор.

Още един играч на Стоук Сити, който ще има удоволствието да се върне на международната сцена, е Кевин Уимър.

Защитникът, който впечатли в последните си две участия на ниво клуб, ще направи първата си поява за националния отбор на  Австрия след повече от година. Австрия приветства Уругвай за приятелска среща следващия вторник.

Джо Алън също ще вземе участие в приятелска среща, след като Уелс не успя да се класира за  място в съответната  група.

Екипът на Крис Колман ще играе с Франция на Stade de France в петък, преди четири дни по-късно да приветства  Панама на Стадион Кардиф.

Следващият мач на Стоук Сити в Премиер Лигата е с  Брайтън и Хоув Албион след международната почивка.

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save