Осман Дембеле мечтае за Барса

Атакуващият полузащитник на Борусия Дортмунд Осман Дембеле не крие амбициите си един ден да облече екипа на Барселона (6.00 да спечели Шампионската лига). 20-годишната звезда на „жълто-черните“ обаче даде да се разбере, че за момента не мисли да напуска Борусия, с който има договор до 2021 г.

В същото време ставката затова Борусия да открие новата кампания с победа в редовното време на двубоя за Суперкупата на Германия срещу Байерн Мюнхен на 5-ти август е 3.80. Залози затова Борусия да се поздрави с шампионските отличия в Бундеслигата се приемат с коефициент 8.00.

Осман Дембеле е усилено спряган за изходящ трансфер от Борусия през това лято. След като е останал разочарован от изненадващото уволнение на треньора Томас Тухел. Френският национал засега отхвърля възможността да акостира на „Камп Ноу“, но се надява в бъдеще да облече екипа на каталунския гранд.

„През миналата година имах контакт със спортния директор на Барселона. Тъй като мечтата ми е един ден да играя за този клуб. В момента обаче се чувствам добре в Дортмунд. Имам договор до 2021 г. и не обръщам внимание на спекулациите“, сподели Дембеле пред BeInSports.

Борусия Дортмунд зае третата позиция в крайното класиране на Бундеслигата през миналия сезон и спечели Купата на Германия. Но въпреки това старши-треньорът Томас Тухел загуби поста си, като тази раздяла се смята. Че се дължи на скандал между него и някои ръководни кадри на клуба. Мястото му на треньорското кресло ще бъде заето от Петър Бош.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet BG