Отава Сенатърс – Бостън Бруинс 31 Декември

Двубоят между Отава Сенатърс – Бостън Бруинс ще се проведе на 31 декември (неделя) от 02:05 часа българско време в схватка от редовната кампания в НХЛ. Съставът на Сенатърс ще бъде жаден за реванш от съперника за загубата с 1-5 шайби преди три дни в Бостън.

Ставката за победа на Отава е 2.45, а шансовете на Бостън да изкове втори успех над канадците от началото на сезона са оценени на 1.60. Пазарът за отборът отбелязал първи да спечели мача пък е фиксиран със стойност 1.43.

Отава Сенатърс излиза за втори пореден домакинки триумф след победата си с 5-4 над Кълъмбъс Блу Джакетс в петък след изоставане в резултата с 1-3. „Сенаторите“ са предпоследни в Източната конференция с баланс 12-24, в това число 7-13 в своята “Canadian Tire Center“.

Марк Стоун допринесе с гол и асистенция срещу Кълъмбъс , покачвайки сметката си на девет точки в предните осем мача. Майк Хофман, който го делят само две точки от това да достигне до 200 в НХЛ, ще иска да спре серията си от 12 мача без попадение. Към асистенция №200 в лигата пък ще се стреми Алекс Бъроус, като само една го дели от това постижение.

Шестият на Изток Бостън Бруинс излиза в опит да вземе точка в осми пореден шампионатен двубой, след като изкова пет победи в редовното време в миналите си седем мача. В четвъртък момчетата на треньора Брус Касиди загубиха с 3-4 след продължения като гост на Вашингтон Кепиталс и останаха със седем победи в общо 15 визити тази кампания.

Крилото Дейвид Бейкс се отчете с две попадения в столицата и във втори последователен дуел завърши с две точки в актива си. Колегата му в атаката Брад Марчанд пък е само на две асистенции от кота 200 в кариерата си. Дейвид Крейчи и Адам Макуейд са пред завръщане в състава след контузии.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато. За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG