Отава Сенатърс – Питсбърг Пенгуинс 17 Ноември

Двубоят между Отава Сенатърс – Питсбърг Пенгуинс ще се проведе на 17 ноември (петък) от 02:35 часа след полунощ наше време в двубой от редовната кампания в НХЛ. „Сенаторите“ загубиха от „пингвините“ с 3-4 победи във финала на Изток през миналия шампионат и ще се хвърлят да вземат частичен реванш.

Коефициентът за победа на Отава е 1.95, а шансовете на гостите от Питсбърг да се поздравят с успеха са оценени на 1.86. Пазарът затова последната третина да бъде най-резултатна се котира със стойност 2.90.

Отава Сенатърс е на шесто място в Източната конференция с баланс 8-8. В това число 4-7 на свой терен. Миналия уикенд канадците изиграха два мача в Швеция срещу състава на Колорадо Аваланш. Който покосиха и в двете срещи с резултат 4-3 шайби.

Боби Райън се очаква да се появи в игра, а на леда се завръща и Мат Дюшен, който пропусна последните осем дуела заради счупен пръст. Марк Стоун е „под пара“ за Сенатърс с 10 гола и седем асистенции в предните 13 двубоя. Докато колегата му в атака Майк Хофман реализира три шайби и се отчете с осем асистенции в миналите осем мача.

Питсбърг Пенгуинс също влиза в дуела след победа – с 4-3 над Бъфало Сейбърс във вторник. Носителят на Купа Стенли заема пета позиция на Изток с 10 успеха в 20 сблъсъка, а в общо 13 визити тимът е ликувал само четири пъти.

Капитанът Сидни Кросби сложи край на серия от 11 мача без гол, вкарвайки веднъж шайбата във вратата на Сейбърс, а освен това асистира за победния гол на Конър Шийри. Фил Кесъл също се разписа, завършвайки с гол в четвърти пореден мач, покачвайки актива си на осем точни попадения. Евгени Малкин пък се радва на точкова серия от четири двубоя (1 гол и 5 асистенции).

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG