Отава Сенатърс – Питсбърг Пенгуинс 2:1

Отава изравни серията срещу Питсбърг след победа с 2:1 в шестия мач от плейофа в Източната конференция на НХЛ.
„Сенаторите“ спечелиха трудно и се спасиха от елиминация на този етап, като резултатът е 3:3. Така изходът от сблъсъка ще бъде решен в седми мач, който ще се играе утре в Питсбърг. Победителят се класира за финала за Купа „Стенли“, където ще срещне първенеца на Запад – Нешвил.

Двата отбора си размениха по един гол във втората третина след точни попадения на Евгений Малкин за Питсбърг и Боби Райън за Отава.

В началото на последната третина Майк Хофман вкара победен гол за „Сенаторите“ след пас на Фредрик Клаесон.

Силен мач за Отава изигра вратарят Крейг Андерсън, който спаси 45 удара.

Финал в Източната конференция на Националната хокейна лига на САЩ и Канада:

Отава – Питсбърг 2:1
* Резултатът в серията е равен – 3:3

bet365

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!

Bet365 гарантира за най-добрите коефициенти в конния спорт. Най-добри Коефициенти важи за всички състезания в Северна Америка, за които предлагат залози за Победа и Подсигурен Залог. Когато заложите, има коефициент за Вашата селекция – и ако НК е по-голям, те ще платят по-висок коефициент! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, сингъли и множествени залози, както и залози Шоукаст, за които се предлага фиксиран коефи