ОФК Титоград – ЦСКА София 16 Юли

Двубоят между ОФК Титоград – ЦСКА София ще се проведе на 16 юли (вторник) от 21:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. У дома, ЦСКА регистрираха четири гола без отговор от Титоград и почти сигурно си регистрираха участието в следващия етап от квалификациите на Лига Европа.

Коефициентът за победа на ОФК Титоград е 6.50. Равенството в мача е оценено с 4.50. Коефициентът за победа на ЦСКА София е 1.44. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ОФК Титоград – ЦСКА София: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: ЦСКА – Titograd 4-0.

ОФК Титоград – ЦСКА София: Прогноза

Първият мач завърши с убедителна победа за Българите. Ако те отбележат поне един гол в предстоящия мач срещу Титоград, домакините ще трябва да отбележат шест г0ла, за да продължат напред. Залагаме за домакинска победа в мача във вторник.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com