Пабло Кареньо Буста – Григор Димитров 27 Април

Двубоят между Пабло Кареньо Буста – Григор Димитров ще се проведе на 27 април (петък) от 15:00 часа българско време четвъртфинален двубой на турнира на клей в Барселона, Испания (АТР 500). Гришо преодоля трудно тунизиеца с 7-5 3-6 7-6 (8) и му предстои битка за място във финалната четворка срещу любимеца на домакините Пабло Кареньо Буста.

Коефициентът за победа на Димитров е 1.66, а залози затова нашенецът да спечели първия сет в мача може да правите с коефициент 1.72. Шансовете на Кареньо Буста да зарадва родните фенове с победата са оценени на 2.20.

Димитров спаси два мачбола в оспорваната схватка срещу Джазири. Продължила близо три часа на централния корт “Рафа Надал“. По пътя към измъчения успех хасковлията, който е втори поставен в основната схема. Успя да се съвземе от тежка ситуация в последния сет, когато изоставаше с 1-4. В тайбрека световният номер пет пропусна три мачбола. Но в края нервите му се оказаха по-стабилни от тези на 88-ия в света азиатец и заслужено продължи напред.

Предстоящия противник на Григор в каталунската столица – Кареньо Буста. Оцеля в трилъра срещу Адриан Манарино (Фра), надлъгвайки го с 6-2 4-6 7-6 (6) за 2 часа и 40 мин. игра. 26-годишният испанец е 11-ти в световната ранглиста на сингъл и подобно на нашето момче, търси първото си класиране в 1/2-финалите в Барселона.

Димитров води на Кареньо Буста с 3-2 в общия баланс помежду им. Но отстъпва с 1-2 в мачовете им на клей. Българинът нанесе тежко поражение на съперника с 6-1 6-1 в последната им среща на АТР финалите в Лондон миналата година.

Последните им две схватки на клей обаче завършиха в полза на испанеца. А именно на Мастърса в Мадрид 2016 (2-0 сета) и Френч Оупън 2017 (3-0 сета). Единствения си успех на „червено“ в това съперничество Григор заслужи в Мадрид преди четири години – 6-2 6-4.

Успее ли Димитров да премине испанския тест, в подножието на мача за титлата ще се сблъска с австриеца Доминик Тийм или Стефанос Циципас (Гър). Тийм има два успеха в два мача срещу 19-годишния грък и ставката затова да изкове третата си победа срещу него е 1.36.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com