Падерборн – Ян Регенсбург петък 10 Август

Двубоят между Падерборн – Ян Регенсбург ще се проведе на 10 август (петък) от 19:30 часа в сблъсък от Бундеслига II на Германия. Ян Регенсбург показа невероятен боен дух, за да се върне от отсъждането на отпадащия от петата минута срещу много силната страна на Инголщад преди шест дни в Continental Arena.

Коефициентът за победа на Падерборн е 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Ян Регенсбург е 3.20Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Падерборн – Ян Регенсбург: Статитика Н2Н

Двата отбора се срещнаха преди две години в третата дивизия на германския футбол.
Ян Регенсбург успя да спечели две лесни победи (5-0 голова разлика) за сезона 2016/17.
Това бяха само победи за The Jahn Eleven в мачове с Paderborn преди седмата си H2H игра този петък.
Интересното е, че нито един от предходните пет мача нямаше цели в двата края.

Падерборн – Ян Регенсбург: Прогноза

Справедливо е да се каже, че Jahn Regensburg са добре оценени от букмейкърите тук. Гостите изиграха много по-силна опозиция в първия кръг и дойдоха на върха в тази среща, като се върнаха от липса на гол.

Регенсбург има опит да играе футбол от по-висока дивизия от предходния мандат и са спечелили всяка от последните две игри H2H с Падерборн, без да допуснат гол и в този процес.

Ето защо Jahn Eleven заслужават подкрепата да не губят, а по-смелите дори могат да се опитат с чистата победа при 3.20. Също така можете да заложите на посетителите да запазят мрежата си празна.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонусa на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com