Палермо срещу Болония 15 април

Двубоят от Италианската Серия А между Палермо (като домакин) и Болония ще се проведе на 15 април (събота) от 16:00 часа.

Междувременно, коефициентът затова Палермо да се разпише в съботна визита на Болония от шампионата е 2.75. А вероятността Болония да запише победа е оценена на 2.65. Равенството между двата отбора е оценено на 3.2.

Палермо

Дали шефовете на Палермо закъсняха с реакцията и промяната?

Екипът нае Диего Бортолузи като човекът, който трябва да се направи невъзможното, за да спаси отбора от групата от изпадащите.

Най-безопасната зона е осем точки, за да играе в Серия А. Отборът е в ужасяваща серия от пет поредни загуби.

Освен това, Палермо допусна най-много три гола във всеки от последните пет мача, който най-добре описва проблемите на отбора. Бертолузи трябва да направи чудо, за да промени това в последните седем мача от състезанието.

Болоня

Болоня са в много по-добра форма, въпреки че те не могат да бъдат доста развълнувани от кампанията са през сезона.

Мъжете на Роберто Донадони са много по-трудни за събаряне и те ще дойдат в мача с Палермо като фаворити да вземат победата.

Палермо срещу Болоня: двубой

Палермо води статистиката между двата отбора с три победи напред от 16-то си заседание с Болоня.

Въпреки това, Болоня излязоха победители от първата среща в този срок от Серия А, когато Матия Дестро, Блерим Джемайли и Федерико Вивиани отбелязаха голове в 3-1 победа в Ренато Далара.

Палермо срещу Болоня: Прогнози

Палермо са в ситуация, която трябва да спечелят и ще бъде много интересно да се види дали новият старши треньор ще бъде в състояние да закърпи душките.

Ние ще се придържаме към Болоня тук, въпреки че мача не е от огромно значение за тях.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG