Палмейрас – Гремио неделя 14 Октомври

Двубоят между Палмейрас – Гремио ще се проведе на 14 октомври (неделя) от 22:00 часа в среща от Бразилия Серия А. В неделя вечерта се очаква истински бум в неделя вечер, когато Племейрас е домакин на поставения на пето място Гремо.

Коефициентът за победа на Палмейрас е 1.90Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Гремио е 4.20Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Палмейрас – Гремио: Двубой Статистика

Gremio FB Porto Alegrense не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Палмейрас.
Вилиян е голмайстора на Палмейрас с 9 гола. Евертон има 8 гола за Gremio FB Porto Alegrense.
Фелипе Мело има повече жълти картони (12) от всеки друг играч на Палмейрас. Рамиро е с 9 за Gremio FB Porto Alegrense.

Палмейрас – Гремио: Прогноза

Войските на Сколари са безмилостни пред публиката досега през сезона. Те имат 10 победи 2 равенства и загуба от 13 домакинства с впечатляваща разлика от 25-8 гола. Вердао спечели седем на трона у дома в Серия А, като допусна само един гол в последните шест мача на домашния двор.

Знаейки, че Гремио се борят за цели в пътувания, където са отбелязали само в 9 от 14 мача през сезона, не бихме се изненадали да видим как войниците на Сколари държат тук още една празна мрежа. Трябва да споменем, че посетителите, които седят на пет точки под Палмейрас в класацията, също водят с пет победи и равенство в последните шест мача във всички състезания.

Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG