Парана – Америка МГ 22 юли

Двубоят между Парана – Америка МГ ще се проведе на 22 юли (неделя) от 21:00 часа след полунощ в среща от Бразилия Серия А. Домакините се оказаха в трудна ситуация след срещата в средата на седмицата и ще търсят точки тук. Посетителите са над червената зона, 4 точки над Tricolor da Vila и са под натиск.

Коефициентът за победа на Парана е 2.05Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10 Коефициентът за победа на Америка МГ е 4.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Парана – Америка МГ: Двубой Статистика

Тези два отбора играха във второ ниво на бразилския футбол миналия сезон.

И двата отбора завършиха с равенство 1-1.

Като цяло, Ameirca Mineiro има много повече успехи в историята на H2H срещите срещу Tricolor da Vila.

Парана спечели само 2 и загуби 7 от 14 срещи с Coelho.

Парана – Америка МГ: Прогноза

Америка Минейро имат най-лошия рекорд като гости в мачовете  в лигата този сезон. Те взеха само една точка в шест мача. Защитната им линия беше много уязвима в средата на седмицата срещу Cruzeiro, катоАмерика  загуби с 3-1.

Парана може да е в криза напоследък, но домакинската им форма трябва да бъде уважавана и ние виждаме стойност в подкрепата на Триколор да Вила  да вземат необходимите им точки тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бразилия Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG