Париж – Аячо понеделник, 22 Януари

Двубоят между Париж – Аячо ще се проведе на 22 януари (понеделник) от 21:45 часа в среща от Лига 2 на Франция. Очаква се истински бум в и около Stade Sebastien-Charlety, като четиримата най-добри опоненти ще се съберат един срещу друг в масивно важно дерби на кръга в столицата.

Коефициентът за победа на Париж е 2.37. Равенството в сблъсъка е оценено на 2.90Залози за това Аячо да победят се приемат със ставка 3.40.

Париж – Аячо: Двубой Статистика

Париж все още трябва да спечели първата си победа над Аячо и да влезе в шестата си среща.

Само от пет срещи между двата отбора видяха и двете страни на целта.

Аячо победи с 2:0, когато двамата се срещнаха в този мач от Лига 2 в средата на август миналата година.

 

Париж – Аячо: Прогноза

Очакваме домакините да седнат на гърба и да се опитат да запазят състезанието си с нисък рейтинг, защото не искат да се втурват напред срещу такава опасна опозиция.

Мачът ще има огромно значение и за двамата мениджъри, и тъй като предишните им срещи не доведоха до някакви церемонии, ще направим под 2.5 гола като основна опция за залагания.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 2 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365bg
Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.
Автор: Бет – БГ / Bet – BG