Пари Сен Жермен – Анже bet365

Двубоят между ПСЖ – Анже  ще се проведе на 14 март (сряда) от 18:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Както винаги домакинният отбор ще започне като големия фаворит да събере още три точки. От 15 изиграни мача те спечелиха  15 мача, като отбелязаха 59 гола (почти 4 гола в мач) и допуснаха едва 9. ПСЖ са на 14 точки пред Монако. 

Коефициентът за победа на Пари Сен Жермен е 1.071. Равенството в сблъсъка е оценено на 13.00. Коефициентът за победа на Анже е 25.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Пари Сен Жермен – Анже: Двубой Статистика

  • У дома или като домакини ПСЖ спечелиха последните 5 си срещи
  • В обратната среща по-рано този сезон ПСЖ спечели с 5-0
  • Има само 30% шанс и двата отбора да отбележат

Прогноза

ПСЖ ще спечели тази игра, въпреки че тяхната мотивация не е голяма. Те на практика са си осигурили титлата в лигата, но все още се чувстват зле след изхода от Шампионската лига. Те сега искат да играят във френските състезания  за повече трофеи. ПСЖ ще спечели, но историята показва, че маржовете не са огромни. Ще подкрепим Анже при хандикап като основен залог тук.

Първи голмайстор: Кулиан Мбапе (ПСЖ)

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG