Парма – Лече понеделник 13 Януари

Двубоят Парма – Лече от Серия А на Италия ще се проведе на 13 януари (понеделник) от 21:45 часа. Парма може да е стартирала 2020 г. с поражение от 5:0, но те имат страхотен сезон досега. Домакините се издогнаха на седмо място, което беше достатъчно за участие в европейския футбол.

Коефициентът за победа на Парма е 1.90. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Лече е 3.80. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Парма – Лече: Статистика Н2Н

  • Лече не е побеждавал в последните си 5 срещи.
    Лече са в серия от 3 поредни загуби.
    Андреас Корнелиус е голмайстора на Парма с 5 гола. Марко Манкосу има 5 гола за Лече.

Парма – Лече: Прогноза

Лече успяха да намерят мрежата в 78% от своите мачове като гост през този сезон, докато те също така отбелязаха в 78% от пътуванията си, които са завършили с над 2.5 отбелязани гола. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com