Парма – Рома четвъртък 16 Януари

Двубоят Парма – Рома от Супер Купата на Италия ще се проведе на 16 януари (четвиртък) от 22:15 часа. Финалният сблъсък на Coppa Italia от кръга приветства Рома като гост на Парма за втори път през този сезон. Giallorossi се надяват да постигнат победа след солиден сезон.

Коефициентът за победа на Парма е 3.75. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Рома е 1.90. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Парма – Рома: Статистика Н2Н

  • Рома нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
    По време на последните 24 срещи с Парма като домакин, Парма спечели 6 пъти, при 5 равенства и 13 победи за Рома. Головата разлика е 39-23 в полза на Рома.

Парма – Рома: Прогноза

С отстъпването на Парма в последните им шест домакински мача за купата, ние ги подкрепяме да отстъпят тук. Трябва да е добре да преминат, след като допуснат гол, тъй като Рома са отстъпили два пъти в последните си четири пътувания в Coppa Italia. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com