Парма – Фрозиноне четвъртък 05 Декември

Двубоят Парма – Фрозиноне от Купата на Италия ще се проведе на 05 декември (четвъртък) от 19:00 часа. В четвъртък вечер първата среща на Coppa Italia събира две страни, които се срещнаха в Серия А миналия сезон. Frosinone искат да се върнат във форма, след като отпаднаха от последния сезон.

Коефициентът за победа на Парма е 1.85. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Фрозиноне е 4.20. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Парма – Фрозиноне: Статистика Н2Н

  • Като домакин, Парма не е губил от Фросиноне в последните 3 срещи помежду им.
    Фросиноне нямат победа в последните си 8 мача като гост.

Парма – Фрозиноне: Прогноза

Frosinone влиза в този мач с приличен рекорд като гост. Те намериха мрежата в пет от последните си шест пътувания в това състезание. Междувременно Парма не успя да поддържа мрежата си във всеки от последните си седем мача в това състезание. С домакините, които постигнаха гол в 75% от мачовете си в домакинската лига през този сезон и след победата си с 3: 1 над опозицията от Серия Б в последния кръг, ние поддържаме победата за Парма като нашата правилна прогноза за резултат.. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com