Пасторе отрече слуховете за тежка травма

Халфът на ПСЖ отхвърли твърденията, че ще отсъства най-малко пет седмици. Аржентинецът Хавиер Пасторе опроверга информацията, че е измъчван от хронична контузия на прасците, която ще го извади от строя за период от пет седмици до три месеца. Тези твърдения бяха разпространени от изданието „Льо Паризиен“ по-рано днес.

Заложи bet365Междувременно, залози за победа на ПСЖ над Нанси като гост в събота в Лига 1 се приемат при коефициент от 1.36. Шансовете на парижани да спечелят срещу Базел на „Парк де Пренс“ четири дни по-късно в Шампионската лига са оценени на 1.20. Коефициентът затова Пасторе и сие да грабнат трофея в най-престижния клубен евротурнир през този сезон е 23.00.

„Льо Паризиен“ съобщи, че Хавиер Пасторе е в Мадрид за изследвания и консултация заради измъчващия го повече от година проблем с прасците. Халфът обаче отрече тази информация да отговаря на истината.

„Тази информация не е вярна. Постоянно пишат лоши неща за мен, не мога да си обясня защо“, написа Пасторе в профила си в социалната мрежа Twitter.

Хавиер Пасторе игра за последно на 23-ти септември, когато влезе като резерва при загубата на ПСЖ от Тулуза с 0:2 в Лига 1. Той пропусна победата на своя тим над Лудогорец с 3:1 в Шампионската лига в София седмица по-късно.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози, прогнози и коефиценти за Bet365 Футбол

Save

Save

Save

Save

Save

Save