Пато не изключи възможността да се завърне в Милан

Нападателят на китайския Тианджин Куанджиан Алешандре Пато не изключи възможността да се завърне в Милан. През тези шест години той изигра 150 мача за росонерите, в които отбеляза 63 гола. След това кариерата на бразилеца го отведе в Коринтианс, Сао Пауло (под наем), Челси (под наем) и Виляреал, за да стигне до настоящия си отбор.
“Получих няколко оферти от тимове от Серия “А” и други европейски първенства.

Ще видим на края на годината. Много съм щастлив, че Леонардо и Малдини се завърнаха в Милан, за тях и също за феновете, тъй като се нуждаеха от хора, които да са лицето на клуба. Говорих с Лео на няколко пъти и, разбира се, имаше някои шеги за мое завръщане в Милан. Шегата настрана, имам още една година от договора ми тук в Китай и ще видим какво ще стане.
Всеки ден получавам толкова много коментари от фенове на Милан в социалните мрежи, от Италия и цял свят. Това ме прави щастлив и ме кара да си мисля, че толкова години след напускането ми любовта на привържениците никога не е изчезвала. С кого бих искал да играя в Милан? Това е въпрос, който бих попитал феновете – с кого бихте искали да ме видите да играя в този Милан. Лукас Пакета е много добър. Съветът ми е бързо да научи италиански и всячески да опита веднага да се справи добре. Феновете на Милан са невероятни и ще го заобичат”, заяви 29-годишният играч .

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.