Пачука – Монтерей неделя 22 Юли

Двубоят между Пачука – Монтерей ще се проведе на 22 юли (неделя) от 03:00 часа след полунощ в среща от лига Апература на Мексико. Новият мексикански сезон започва през уикенда и Пачука ще поеме Монтерей в първия си мач у дома.

Коефициентът за победа на Пачука е 3.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Монтерей да победят се приемат с коефициент 2.37. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Пачука – Монтерей:  Двубой статистика

Pachuca не успя да победи Монтерей в продължение на 2 години, като загубиха 5 мача.

Последният път, когато отборите играха тук, Монтерей спечели с 2-1.

3 от последните 4 срещи, които се проведоха на територията на Pachuca, приключиха и с двата отбора на целта.

Най-често срещаният правилен резултат е победителят да спечели с 1-0, което се случи в 4 от последните 10 мача.

Пачука – Монтерей:  Прогноза

Не очакваме класическа игра от нито един участък от въображението и затова ще се съсредоточим върху висока стойност за минимални залози за тази игра. Например пазарът винаги е широко отворен, за да види и двата отбора да отбележат в първото полувреме.

Заедно с това ще предскажем правилния пазарен резултат. Подкрепата на победител с тези две страни толкова близо до цените на залаганията е твърде непредвидима.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига Апература на Мексико са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Основни спонсори на събитието: Coca-Cola, Adidas.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG