Пескара срещу Ювентус 15 април

Италианският хегемон Ювентус възнагради силните игри на Паоло Дибала с нов договор до 2022 година. Двубоят между Пескара и Ювентус ще се проведе на 15 април (събота) от 16:00 часа.

Междувременно, коефициентът затова Ювентус да се разпише в съботна визита на Пескара от шампионата е 1.28. А вероятността Пескара да запише победа е оценена на 10.00. Равенството между двата отбора е оценено на 5.75.

Паоло Дибала се присъедини към Юве през лятото на 2015 г. с трансфер от Палермо на стойност 32 млн. лири. Той има 16 гола в 36 мача за „бианконерите“ във всички турнири през тази кампания и е с ключови заслуги затова отборът да крачи уверено към требъл. 23-годишният аржентински национал ще получи повече от двойно увеличение на заплатата си. Като от тук насетне ще заработва по 7 млн. евро годишно плюс бонуси, което го превръща във втория най-скъпоплатен играч в Серия А след съотборника му Гонсало Игуаин.

Селекцията на Масимо Алегри ще играе финал за Купата на Италия срещу Лацио, а в „калчото“ има шест точки аванс спрямо Рома. Тимът е на крачка от 1/2-финалите в Шампионската лига след победата с 3:0 над Барселона по-рано тази седмица, а две от попаденията за грандизония успех бяха дело именно на Дибала.

Ставката затова Ювентус да добави към витрината си в края на сезона отличията от гореспоменатите три надпревари е 5.00.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG