Петра Квитова – Серина Уилямс 15 Август

Двубоят между Петра Квитова – Серина Уилямс ще се проведе на 15 август (сряда) от 03:30 часа след полунощ българско време в супер сблъсък от втори кръг на големия турнир в Синсинати, САЩ (WTA Premier 5). Американката има превес в преките сблъсъци с чехкинята, но загуби най-скорошния от тях.

Залози за победа на Уилямс се приемат при коефициент от 1.61. Шансовете за успех на Квитова са оценени на 2.20.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уилямс, която през миналата седмица се отказа от турнира в Монреал, а преди това загуби тежко с 1-6 0-6 от Йохана Конта (Вбр) в Сан Хосе. Започна убедително в Синсинати с успех над Дария Гаврилова (Авсл) с 6-1 6-2 за само 66 минути. Така тя записа 11-та поредна победа в Охайо, където вдигна трофея в две последователни години- 2014 и 2015.

Квитова не успя да впечатли на „Rogers Cup“ в Канада, след като беше елиминирана в трети кръг от Кики Бертенс (Хол). Тя почиваше в първи кръг в Синсинати. А върховото й постижение в турнира в достигането до последните четири през 2012 година.

Уилямс води с 5-1 победи в досегашните двубои с Квитова. Последният от тях бе на клея в Мадрид преди три години и приключи в полза на тенисистката от Биловец с резултат 6-2 6-3.

При нов успех над Уилямс, Квитова ще играе в следващата фаза с по-добрата от двойката Кристина Младенович (Фра)-Виктория Кузмова (Слвк). Младенович (2.50 за победа) и Кузмова не са се изправяли една срещу друга до момента.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com