Пирин се цели в първи успех на „Лаута“

Благоевградските „орлета“ никога досега не са си тръгвали с трите точки от визита на Локомотив Пловдив. Локомотив Пловдив приема Пирин Благоевград днес от 17:30 часа в първи мач от деветия кръг в родната Първа професионална лига. Благоевградчани никога досега не са побеждавали съперника като гост в 24 сблъсъка помежду им (6 равенства).

Залози за победа на Локомотив се приемат с коефициент 1.40, а ставката затова Пирин да ликува с първите си три точки на „Лаута“ е 7.50. Шансовете затова Пирин да вкара първия гол в мача са оценени на 4.00.

Локомотив Пловдив е седми в класирането с 12 точки. Момчетата на Илиан Илиев са в серия от два успеха и сега ще бъдат нахъсани да продължат с възходящите игри. В миналия кръг те надвиха Нефтохимик като гост с 1:2.

Аймен Суда и Стивън Славков са възстановени от контузии, но все още не тренират пълноценно с основната група на Локомотив. Мартин Камбуров ще бъде най-опасното оръжие на домакините, а по фланговете вероятно ще стартират Димо Бакалов и Веселин Марчев. Дани Кики и Бирсент Карагарен пък ще се грижат за средата на терена.

Пирин е девети в таблицата с 10 спечелени точки. В последния си мач „орлетата“ взеха минимален успех с 1:0 срещу гостуващия тим на Монтана. Към момента благоевградчани са единственият тим, който нито е спечелил точка навън, нито е отбелязал гол.

Кристиан Кощърна е контузен при гостите от „Христо Ботев“, а за участието на Димитър Благов ще се решава непосредствено преди срещата. Станислав Костов и Муйеци се очаква да излязат в атака, а по крилата пробиви ще правят Даниел Младенов и Тони Тасев. В средата пък ще се разчита на Орлин Старокин и Тодор Траянов.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Заложи при Bet365

Save

Save

Save