Пиронкова отпадна в Бирмингам

Цветана Пиронкова отпадна в четвъртфиналите на турнира в Бирмингам. Световната №30 Барбора Стрицова я победи след 6:2, 7:5 за час и половина игра. Въпреки поражението се очаква Пиронкова да прогресира с приблизително десет места в ранглистата и от следващата седмица да бъде около №59.
Стрицова проби още в първия гейм, а веднага след това Пиронкова пропусна да реализира рибрейк. Чехкинята стигна до втори пробив за 4:1 и до края на тази част загуби само още един гейм.
След почивката Пиронкова стартира много мобилизирано и доста бързо стигна до пробив и внушителен аванс от 3:0. Стрицова подобри представянето си и в седмия гейм пропусна да върне пробива, но Пиронкова се измъкна от трудната ситуация, затваряйки за 5:2. Малко по-късно обаче българката не реализира сетбол при 5:3 и след това бе пробита от опонентката й. Това сякаш пречупи Цвети и тя позволи на Стрицова да направи серия от общо четири поредни гейма, затваряйки мача в два сета.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.