Питсбърг е домакин на Ню Йорк

Действащият носител на Купа Стенли – Питсбърг може да се похвали с три победи в последните си четири дуела срещу Айлендърс.

Заложи bet365Питсбърг Пенгуинс домакинства на Ню Йорк Айлендърс след полунощ наше време в пореден двубой от редовния сезон в НХЛ. Пенгуинс разгроми Айлендърс с 5-0 като гост в предния им дуел през април месец и има три победи в изминалите четири мача срещу противника от „Голямата ябълка“.

Залози за победа на Питсбърг се приемат с коефициент 1.55, а ставката затова Ню Йорк да ликува с успеха е 2.60. Вероятността да видим общо над 5.5 гола в срещата в Пенсилвания е оценена на 2.05.

Питсбърг Пенгуинс е на пето място в Източната конференция с баланс от 4-2-1. Шампионът от последния сезон се наложи с 3-2 шайби у дома срещу Флорида Пентърс във вторник и не познава поражението в своята арена от старта на кампанията (4-0-1).

Капитанът и лидер на Пенгуинс Сидни Кросби се завърна на леда с гол в мача срещу Пентърс, след като пропусна първите шест кръга от шампионата. Той може да се похвали с 94 точки в 54 двубоя срещу Айлендърс в кариерата си. Основният бранител на отбора Крис Летанг не игра в миналите три срещи заради контузия, но сега се очаква да бъде на разположение.

Ню Йорк Айлендърс отстъпи с 2-3 в домакинството си на Монреал Канейдиънс в сряда и към момента тимът е 11-ти в таблицата на Изток с актив от 3-4-0. „Островитяните“ инкасираха загуби в последните си четири мача като гост, включително в двете си визити през този сезон.

Капитанът на Ню Йорк Джон Таварес се отчете с четири гола и две асистенции в петте домакинства на Ню Йорк досега и ще бъде ключово оръжие на тима. Николай Кулемин е под съмнение в лагера на гостите, а аут от сметките са Райън Пулок, Шейн Принс и Михаил Грабовски.

Не забравяйте, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само в bet365