Питсбърг Пенгуинс – Нашвил Предатърс 30 май

Двубоят между Питсбърг Пенгуинс – Нашвил Предатърс ще се проведе на 30 май (вторник) от 03:00 часа след полунощ българско време в мач номер едно от големия финал в НХЛ. Двата тима си размениха по една домакинска победа в срещите помежду си през редовния сезон.

Залози за победа на Питсбърг се приемат при коефициент от 1.58. Шансовете за успех на Нашвил са оценени на 2.50. Коефициентът затова отбора от Тенеси да спечели Купа Стенли е 2.45.

Питсбърг стигна до големия финал за втора поредна година след труден успех в серията срещу Отава Сенатърс с 4-3 победи. Тимът на Майк Съливън е с амбиции да защити титлата си от миналия сезон. Което не се е случвало в лигата от 1998 година.

„Пингвините“ имат в редиците си тримата най-резултатни играчи в плейофите в лицето на Евгени Малкин (24 точки), Сидни Кросби (20) и Фил Кесел (19). Бившият нападател на Нашвил Патрик Хорнквист има проблем с травма и е под въпрос за предстоящия двубой.

Нашвил влезе под номер осем в плейофите на Запад, но след впечатляващите 12 победи в 16 срещи вече е на първия си финал за Купа Стенли. Съставът на Питър Лавиолет може да се похвали с актив от 7-1 успеха у дома от началото на директните елиминации.

Лавиолет трябва да се справя в серията с Питсбърг без ключовия център Райън Йохансен, който е аут до края на сезона заради контузия в бедрото. В отсъствието на Йохансен „хищниците“ ще разчитат главно на Филип Форсберг. Четворката бранители- Роман Джоси, Райън Елис, Пи Кей Събан и Матиас Екхолм, са записали общо 39 точки в плейофите.

Нека Ви напомним, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG