Питсбърг търси реванш от Ню Йорк

Питсбърг Пенгуинс допусна домакинско поражение от Рейнджърс в понеделник и сега ще иска да си отмъсти насред “Madison Square Garden“.

Ню Йорк Рейнджърс е домакин на действащия шампион Питсбърг Пенгуинс след полунощ наше време в двубой от редовния сезон в НХЛ. Пенгуинс допусна домакинска загуба с 2-5 шайби от Рейнджърс в понеделник, но в последните си четири гостувания на съперника неизменно ликува с успеха.Заложи bet365

Залози за победа на Рейнджърс се приемат с коефициент 1.83, а ставката затова Питсбърг да вземе петия си пореден успех в арената на съперника е 2.00. Шансовете затова да видим общо над 5.5 гола в мача са оценени на 1.90.

Ню Йорк Рейнджърс е най-резултатният отбор в лигата с 81 отбелязани гола в 20 изиграни мача. „Рейнджърите“ са втори в Източната конференция с баланс от 14-5-1 и са ликували в осем от 11-те си домакинства до момента. Те могат да се похвалят със седем победи в последните си 10 мача в шампионата.

Капитанът на Ню Йорк Райън Макдона все още търси първия си гол за сезон, но в понеделник се отличи с две асистенции и вече е лидер по този показател в отбора (13). След колеблив старт на кампанията нападателят Кевин Хайс заби седем гола в 11 мача и заедно с Джей Ти Милър имат по 18 точки на сметките си. Мика Зибанеяд и Павел Бучневич са извън строя при домакините.

Питсбърг Пенгуинс заема третата позиция на Изток с 11 победи в срещи, а далеч от дома тимът е изиграл девет мача, от които е спечелил четири. Момчетата на наставника Майк Съливан загубиха четири от миналите си шест сблъсъка в лигата, като допуснаха цели 17 гола по време на тези поражения.

Младокът на Питсбърг Джейк Гюнцел направи силен дебют в НХЛ в срещата с Рейнджърс, нанизвайки и двата гола за своя тим. Патрик Хорнквист от своя страна пропусна последните три мача поради сътресение и не отпътува за Ню Йорк с тима. Аут е и Крис Куниц, който се възстановява от травма в долната част на тялото.

Не забравяйте, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Важат Условия.

Вижте всички залози за Хокей на лед само в bet365