Погба: Влизам в ролята на Пирло

Френският национал сподели, че полага усилия да се адаптира към поста на дефанзивен халф в Ман ЮнайтедНай-скъпият футболист в света Пол Погба призна, че се чувства по-удобно в предни позиции, но приема решението на Жозе Моуриньо, който го използва като дефанзивен халф в ролята на Пирло. Погба уточни, че в момента влиза в ролята на Андреа Пирло в Ювентус- позиция, на която трябва да печели топката и да я изнася със своите съотборници.

Междувременно, залози за победа на Ман Юнайтед над Ливърпул като гост идния понеделник в дербито на кръга от Висшата лига се приемат при коефициент от 3.60. Шансовете на Погба и компания да спечелят титлата в първенството са оценени на 15.00, а тези да грабнат трофей през този сезон- 2.37.

Пол Погба стартира на позиция, подобна на тази в Ман Юнайтед, в двубоя между Франция и Холандия в понеделник от световните квалификации. Той вкара единствения гол за успеха на своя тим в тази среща.

„Старая се да се адаптирам по-бързо, но през кариерата ми съм играл предимно в по-предни позиции. Мениджърът обаче ми е дал конкретни инструкции и аз се старая да ги спазвам. Трябва да печеля топката и да играя повече в защита, което до някаква степен променя моя стил. Нещо като ролята на Андреа Пирло в Ювентус – трябва да се връщам, да печеля топката и да бъда повече част от движението на отбора“, сподели французинът.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.