Погба поема към Пари Сен Жермен?

Френският халф на Манчестър Юнайтед Пол Погба разбуни духовете с една фраза по време на интервю за аржентинската медия TyC Sports.

Погба, който е в ужасни отношения с мениджъра на Юнайтед Жозе Моуриньо в последните месеци, заявява, че би искал да играе в един отбор с бразилеца Неймар, който в момента е в Пари Сен Жермен. Подобна реплика отправи и Неймар през 2016 година по адрес на Погба. По това време бразилецът все още беше част от Барселона.

„Неймар е определение за радостта от играта. Той се забавлява на терена, доставя ми удоволствие да го гледам. Той е различен, има собствен стил. За мен ще е удоволствие да играем един ден заедно“, каза Погба, който за капак по време на интервюто си беше облякъл фланелка с голям надпид „Париж“.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед. Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ. Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG