Покер в bet365 Прогнози за Мачове

Играйте, за да предвидите резултата на мачове от Висшата Лига и спечелите специални награди с bet365 Прогнози за Мачове!

Спечелете 40 Статус Точки или повече, натрупвайки 4€ в рейк и/или такси за турнир по време на някой от квалифициращите периоди, и познайте изхода от три срещи от Висшата Лига, за да спечелите завъртане на Колело Сребро.

Или, натрупайте поне 60 Статус Точки по време на някой от квалифициращите периоди, равни на 6€ в рейк и/или такси за турнир, за да спечелите завъртане, което може да Ви донесе 1.000€, на Колело Злато.

Как да участвате:

  • Включете се в началото на всеки квалифициращ период, натискайки съответния бутон Старт в секция Мисии в покер софтуера и започнете да трупате Статус Точки.
  • Направете 40 Статус Точки, за да направите Вашата прогноза и за шанс да завъртите Колело Сребро, или пък 60 Статус Точки, за да си опитате късмета на Колело Злато!
  • Познайте резултата на три или повече срещи, за да получите завъртане на съответното колело с награди.
    По-долу може да намерите Важните Условия и Правила, Всички Условия и Правила и инструкции за въвеждане на Вашите прогнози.

bet365 Прогнози за Мачове

Въвеждане на Прогноза:

  • След като сте натрупали необходимата сума Стаус Точки, както е посочено по-горе, въведете Вашите прогнози в секция Мисии на пкер софтуера.
  • Направете Вашия избор под секция ‘Мои Прогнози’, избирайки отбора, който смятате ще победи или избирайки ‘x’ за равен.
  • Можете да следите общата сума Статус Точки, която сте събрали в квалифициращ период и Вашите прогнози и секция ‘Моят Прогрес“.
Таблица Квалифициращи Периоди и Мачове
Квалифициращ Период Мач
23 до 26 Декември, 2018 Фулъм v Уулвърхямптън / Бърнли v Евертън / Кристъл Палас v Кардиф / Лестър v Ман Сити / Ливърпул v Нюкасъл / Ман Юн v Хъдърсфийлд / Тотнъм v Борнемут / Брайтън v Арсенал / Уотфорд v Челси
26 до 29 Декември, 2018 Брайтън v Евертън / Фулъм v Хъдърсфийлд/ Лестър v Кардиф / Тотнъм v Уулвърхямптън / Уотфорд v Нюкасъл / Ливърпул v Арсенал / Кристъл Палас v Челси / Бърнли v Уест Хям / Саутхямптън v Ман Сити / Ман Юн v Борнемут / Саутхямптън v Уест Хям
29 Декември, 2018 до 1 Януари, 2019 Евертън v Лестър / Арсенал v Фулъм / Кардиф v Тотнъм / Борнемут v Уотфорд / Челси v Саутхямптън / Хъдърсфийлд v Бърнли / Уест Хям v Брайтън / Уулвърхямптън v Кристъл Палас / Нюкасъл v Ман Юн / Ман Сити v Ливърпул

 

Колело Сребро
Награда Вероятност
500€ 0.01%
100€ 0.11%
10€ 1.83%
2€ 12.18%
Билет 1€ Twister 38.98%
Билет 0.50€ Wild Twister 46.90%

 

Колело Злато
Награда Вероятност
1.000€ 0.02%
100€ 0.35%
10€ 3.90%
Билет 5€ Twister 8.86%
2€ 21.27%
Билет 1€ Twister 31.91%
1€ 33.68%

 

Важни Условия

Промоцията Прогнози за Мачове продължава от 00:00 GMT на 23 Декември, 2018 до 12:29 GMT на 1 Януари, 2019. Квалификационните периоди продължават от 00:00 GMT на 23 Декември до 12:29 GMT на 26 Декември, 19:47 GMT на 27 Декември до 14:59 GMT на 29 Декември и от 16:32 GMT на 30 Декември до 12:29 GMT на 1 Януари.

Играчите, живеещи в Швеция, няма да имат право на тази промоция.

За да се счита Вашата игра към изпълнението на мисия, трябва да се включите, като натиснете бутон Старт, разположен в секция Мисии, в началото на всеки квалифициращ период.

За целите на изпълнение на мисия, трябва да получите съответно 40 Статус Точки или 60 Статус Точки преди да може да направите прогнози. Прогнозите трябва да се заключат в поле ‘Мои Прогнози’ в секция Мисии на покер софтуера.
За целите на изпълнение на мисия, Статус Точките се печелят по курс 10 за всяко 1€ от начислен рейк или такса за турнир на всички кеш игри и турнири.

За целите на изпълнение на мисия, прогнозите не може да се променят след като бъдат въведени.

Може да получите по едно завъртане на колело Сребро или Злато по време на всеки квалифициращ период, на база на общия брой натрупани Статус Точки. Не може да завъртите и двете колела за един квалифициращ период.

Завъртанията на колелата с награди се кредитират автоматично. Завъртането, спечелено по време на първия квалифициращ период, ще бъде кредитирано на 28 Декември. Завъртането, спечелено по време на втория квалифициращ период, ще бъде кредитирано на 31 Декември. Завъртането, спечелено по време на третия квалифициращ период, ще бъде кредитирано на 4 Януари.

Наличните завъртания на колелата с награди, придобити от изпълнени мисии, можете да видите, натискайки иконката ‘колело с награди’ в горната част на покер софтуера, и те изтичат в 00:00 GMT на 9 Януари, 2019. Всички награди, спечелени от завъртане на колелата, биват кредитирани незабавно.
Билети Twister и Wild Twister, спечелени от завъртания на колелата с награди, са валидни за вход в посочените турнири и те изтичат 60 дни след тяхното кредитиране.

Всички Условия и Правила

Квалифициране

1.Промоцията Прогнози за Мачове продължава от 00:00 GMT на 23 Декември, 2018 до 12:29 GMT на 1 Януари, 2019. Квалификационните периоди продължават от 00:00 GMT на 23 Декември до 12:29 GMT на 26 Декември, 19:47 GMT на 27 Декември до 14:59 GMT на 29 Декември и от 16:32 GMT на 30 Декември до 12:29 GMT на 1 Януари.
2. За да се счита Вашата игра към изпълнението на мисия, трябва да се включите, като натиснете бутон Старт, разположен в секция Мисии, в началото на всеки квалифициращ период.

Изпълнение на Мисия

3. За целите на изпълнение на мисия, трябва да получите съответно 40 Статус Точки или 60 Статус Точки преди да може да направите прогнози. Прогнозите трябва да се заключат в поле ‘Мои Прогнози’ в секция Мисии на покер софтуера.
4. За целите на изпълнение на мисия, Статус Точките се печелят по курс 10 за всяко 1€ от начислен рейк или такса за турнир на всички кеш игри и турнири.
5. За целите на изпълнение на мисия, прогнозите не може да се променят след като бъдат въведени.
6. Ако не сте въвели прогноза за мач в рамките на квалификационния период, тази среща ще бъде премахната от общите резултати за този квалификационен период.
7. Може да получите по едно завъртане на колело Сребро или Злато по време на всеки квалифициращ период, на база на общия брой натрупани Статус Точки. Не може да завъртите и двете колела за един квалифициращ период.

Получаване на Награда

8. Завъртанията на колелата с награди се кредитират автоматично. Завъртането, спечелено по време на първия квалифициращ период, ще бъде кредитирано на 28 Декември. Завъртането, спечелено по време на втория квалифициращ период, ще бъде кредитирано на 31 Декември. Завъртането, спечелено по време на третия квалифициращ период, ще бъде кредитирано на 4 Януари.
9. Наличните завъртания на колелата с награди, придобити от изпълнени мисии, можете да видите, натискайки иконката ‘колело с награди’ в горната част на покер софтуера, и те изтичат в 00:00 GMT на 9 Януари, 2019. Всички награди, спечелени от завъртане на колелата, биват кредитирани незабавно.
10. Всички предлагани награди ще бъдат показани на колелото с награди, независимо дали те все още са налични.

Използване на Наградата

11. Билети Twister и Wild Twister, спечелени от завъртания на колелата с награди, са валидни за вход в посочените турнири и те изтичат 60 дни след тяхното кредитиране.

Обща Информация

12. Всички оферти за клиентите са ограничени за една на човек. bet365 си запазва правото да изтегли всяка оферта или всички оферти към всеки клиент или група клиенти по всяко време и да изиска обратно бонус частта от баланса на клиента, ако има основания да счита, че бонусът или офертата се изискват от или в полза на едно и също лице повече от един път, от група лица, извършена е измама или е имало опит за измама.
13. bet365 може да извършва малки промени в тази промоция по всяко време и си запазва правото да промени или отмени тази промоция по всяко време поради законодателни или регулаторни причини.
14. bet365 си запазва правото да откаже плащане на играч, за който е установено сътрудничество или пасивна игра. В допълнение, ако сметката на играч е блокирана или е изключена от покер по каквато и да е причина, играчът ще бъде отстранен от всички аспекти на тази промоция.
15. Никой от служителите на bet365, агенциите, с които работи, лицензиантите, провайдъри на услуги или други свързани и партньорски компании, няма право да ползва тази Промоция. Същото важи и за преките семейства на горепосочените.

Вижте онлайн покер залата на bet365 ! За регистрация натиснете по- долу:

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус до 100 с бонуса за нови играчи на bet365. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 . С впечатляващ 100% бонус за нови играчи на стойност до 100. С бонуса „Нов играч“ можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Следвайте всички актуални новини и оферти за bet365 poker само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG