Покер разсейва Джошуа от мислите за Пулев

Антъни Джошуа сподели любопитна подробност от своя тренировъчен лагер преди мача с Кубрат Пулев на 28 октомври. Британецът публикува множество видео клипове от своите тренировки, но сега стана ясно, че той обича да разнообразява тежките натоварвания с игра на карти.

bet365 Вижте онлайн покер залата на bet365 !

В документален филм на BBC Джошуа показва как похапва със своя антураж, преглежда телефона си и играе покет с приятелите си. На клипа са промоутърът Еди Хърн, както и приятелите от детство на Джошуа Леон Скинър и братовчед му Бен Илейеми. „Просто искам да се представя по същия начин, по който и срещу други съперници, така че е по-скоро напрежение за представянето отколкото напрежение от събитието и как ще се чувствам на него. Просто искам да покажа най-доброто от качествата си, това е“, заяви Джошуа. „Когато мачът наближава, напрежението започва да се покачва. Не искам да се вълнувам прекалено много предварително. Просто опитвам да остана спокоен. Понякога лежа в леглото и не мога да спя и си мисля, че не мога. Но трябва да гледам като на следващ ден. Има постоянно психическа битка между това, дали да съм релаксиран или просто да се насладя на момента заради него самия.“

 

 

 

bet365

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!