Пол Ламбърт дава шанс на младите надежди в Стоук Сити

Той е готов да включи в стартовия състав на Висшата лига най- изявените млади звезди от сега до края на сезона, при условие че играчът е в състояние да се сзправи на изискванията на висшия ешалон.

Шотландецът бе заинтересован зрител на стадион Сейнт Джордж Парк миналата седмица, като наблюдаваше звездите на треньора под 23 Уейд Елиът във впечатляващата им победа с 3-2 над Мидълзбро.

Бившият млад играч на Манчестър Сити Тайрес Кемпбъл беше несъмнено звездата на шоуто, като отбеляза за своя отбор Стоук под 23 хет-  трик, което накара Ламбърт да промотира18-годишния  в тренировка с по-старшия състав.

„Гледах момчетата миналата седмица, което беше първата ми възможност и мисля, че имаме един или двама много добри играчи“, каза той по-рано тази седмица.

„Винаги съм казвал, че ако са достатъчно добри, ще ги пусна в игра, ако са по-добри от това, което имам.“

„Нямам проблем да играят млади хора, стига да имат работна скорост, глад и желание да свалят първия член на отбора. Аз нямам проблем с възрастта им.“

„Тайрес например е определено голмайстор. Той може да бъде и малко по-добър в аспекта на работата, за който съм говорил с него, но момчето може да вкарва.“

„Той има голямо бъдеще , ако слуша и работи усилено.“

„Никой няма да  даде на него или на някой друг млад играч тук нищо, това не е подарък. Ако спечелят правото, аз ще погледна ан тях като на възможни играчи.“.

Той добави: „Тайрез обаче определено трябва да сбъде държан под око заради потенциала си.“

Следващият мач на  Стоук Сити от Висшата лига на Англия е гостуването срещу Лестър Сити на 24 февруари (събота) от 14:30 часа българско време.  

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save