Понте Прета – Крузейро петък, 23 юни

Двубоят между Понте Прета – Крузейро  ще се проведе на 23 юни (петък) от 01:30 часа след полунощ в среща от Кампеонато Бразилиеро на Бразилия. Понте Прета най-накрая се връщат в „Естадио Мойсес Лукарели“ след два много трудни мача с Фламенго и Сантос.

Коефициентът за победа на Понте Прета е 2.37. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Залози затова Крузейро да победят се приемат със ставка 3.00.

Понте Прета – Крузейро: Двубой статистика

Крузейро бяха доминиращата страна в срещите на върха. Когато вкараха 11 победи в 21 мача с Макача, които нямаха повече от пет победи.

Рапоса са особено впечатляващи в последните си срещи с Понте Прета. Спечелвайкик всеки от последните три доста комфортно.

Понте Прета – Крузейро: Прогноза

Понте Прета изглеждат готови да сложат край на доминирането на Крузейро в двубоя H2H, следвайки впечатляващата си форма на домашен терен.

Ще заложим на домакинската победа и Лука да вкара по всяко време при високи коефициенти.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А на Бразилия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG