Портланд Тимбърс – Ванкувър Уайткапс 12 Август

Двубоят между Портланд Тимбърс – Ванкувър Уайткапс ще се проведе на 12 август (неделя) от 06:00 часа сутринта в мач от Висшата лига на САЩ. Портланд Тимбърс ще търсят третата поредна победа на МЛС в събота вечер, когато играят срещу Ванкувър Уайткапс в Провиден Парк.

Коефициентът за победа нa Портланд Тимбърс е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Ванкувър Уайткапс е 5.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Портланд Тимбърс – Ванкувър Уайткапс: Двубой статистика

Timbers напълно доминира този мач в хода на историята.
Портланд спечели 11, изравни 8 и загуби само 4 от 23 срещи.
Ванкувър успя да отбележи само една победа в последните 13 мача в Провидент Парк.
Във всеки от последните шест мача видяхме Over 2.5 гола FT & BTTS.

Портланд Тимбърс – Ванкувър Уайткапс: Прогноза

Бихме могли да станем свидетели на продължаването на тенденцията за високи резултати в h2H игрите между тези две страни тук въз основа на настоящата им форма. Войските на Карл Робинсън са вкарали 2 или повече гола във всички от последните четири мача и ще влязат в това, след 2-2 равенство с Торонто на финала на Канадския шампионат.

Основният проблем за Робинсън е лошият рекорд на Ванкувър по пътуванията, където Капс загуби четири и изравни един от последните пет мача във всички състезания. Като се има предвид, че те ще се противопоставят на втория в класирането на западната конференция, едва ли можем да преодолеем местната победа с 1.50 шанса тук.

Гигантите спечелиха четири и изравниха един от последните пет домакински мача. Домакинската победа и BTTS също изглежда прилична опция за залагания, докато Портланд да победи с два или повече гола е друг банкер.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Новини и топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG