Порто – Рейнджърс четвъртък 24 Октомври

Двубоят между Порто – Рейнджърс ще се проведе на 24 октомври (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Порто играе домакин на Рейнджърс в Estádio do Dragão в четвъртък вечерта, тъй като те търсят втората си победа в група G. Посетителите също ще търсят втора победа в състезанието.

Коефициентът за победа на Порто е 1.44. Равенството в мача е оценено с 4.50. Коефициентът за победа на Рейнджърс е 6.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Порто – Рейнджърс: Статистика Н2Н

Порто са в серия от 5 поредни домакински победи.

Порто – Рейнджърс: Прогноза

Един залог, който се откроява като жизнеспособен, е „И двата отбора да отбележат резултат“. Порто направи достатъчно, за да се предположи, че поне веднъж ще срещне слаба линия на Рейнджърс. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com