Портсмут – Арсенал понеделник 02 Март

Двубоят Портсмут – Арсенал от Купата на Англия ще се проведе на 02 Март (понеделник) от 21:45 часа. В петък вечер Портсмут спечели поредния мач във Фратън Парк, където те не са победени в Лига 1 от април 2019 г. са загубили само веднъж във всички състезания. Няма да им е лесно срещу отбор от Висша Лига.

Коефициентът за победа на Портсмут е 7.00. Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Арсенал е 1.36Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Портсмут – Арсенал: Статистика Н2Н

Портсмут не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Арсенал.
Портсмут не са губили в последните 19 свои домакинства.
Арсенал нямат загуба в последните си 10 мача като гост.

Портсмут – Арсенал: Прогнозa

Залагаме и двата отбора да отбележат в мача. Ние знаем, че Арсенал има много атакуващи способности, но защитните им подвизи са такива, че дори една страна от Лига 1 трябва да се представя добре, за да нанесе много щети.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet BG