Портсмут – Саутхямптън 24 Септември

Двубоят между Портсмут – Саутхямптън ще се проведе на 24 септември (вторник) от 21:45 часа в среща от Купата на Лигата. След като загубиха в петък от най-добрите си съперници на юг от брега, Саутхемптън се стремят към по-добри резултати срещу най-големите си съперници.

Коефициентът за победа на Портсмут е 4.00. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Саутхямптън е 1.85. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Портсмут – Саутхямптън: Статистика Н2Н

Като домакин, Портсмут не е губил от Саутхемптън в последните 3 срещи помежду им.
Портсмут не са губили в последните 8 свои домакинства.
Саутхемптън са в серия от 3 поредни победи като гост.

Портсмут – Саутхямптън: Прогноза

В тази среща ще заложим за победа на гостите, тъй като светиите имаха много солидни писти в това състезание през последните години. Те би трябвало да имат прекалено много качество за страна, бореща се в трето ниво, докато смятаме, че Саутхемптън са добре оценени за победата. Ние поддържаме победата за гостите, както и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Carbao Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com