Портсмут – Съндърланд четвъртък 16 Май

Двубоят Портсмут – Съндърланд от Лига 1 на Англия ще се проведе на 16 май (четвъртък) от 21:45 часа. Те може да са загубили първия мач, но тъй като те са допуснали само един гол, мъжете на Кени Джакетт големи възможности за втори път стигнат до „Уембли“ този сезон.

Коефициентът за победа на Портсмут е 2.30. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Съндърланд е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Портсмут – Съндърланд: Статистика Н2Н

Портсмут не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Като домакин, Портсмут не е губил от Съндърланд в последните 7 срещи помежду им.
Резултат от първият мач: Съндърланд – Портсмут 1-0.

Портсмут – Съндърланд: Прогноза bet-bg

Като се имат предвид възможностите на Портсмут у дома, както и тези на Съндърланд като гост, „Портсмут да отбележи повече от 1.5 гола“ се откроява като жизнеспособна опция. Помпей няма друг избор, освен да приеме атакуващ подход, докато предишните им усилия на това място предполагат, че шансът за такъв подход, който дава няколко цели, е малко по-голям. Залагаме също и за домакинска победа в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG